ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΑΣ

Το δοκιμαστήριο αντλιών ΠΕΑΚ DIESEL CENTER διαθέτει εξουσιοδοτημένο Service αντλιών και μπεκ των εταιρειών: Bosch /Zexel, Denso, LucaS / CAV, Delphi, Siemens ,VDO, Stanadyne, GM και τουρμπινών: KKK, Holset , Schwitzer , Cat, IHI, Garrett, Mitsubishi. Επιπλέον, αναλαμβάνει την υποστήριξη σε προϊόντα των παραπάνω κατασκευαστών, τα οποία βρίσκονται εντός εγγύησης.

Διαθέτουμε διαγνωστικές συσκευές σύγχρονης τεχνολογίας (Bosch, Delphi / Lucas, Denso), καθώς και 8 δοκιμαστήρια αντλιών, με κορυφαία τα EPS 815 της Bosch και τα AVM 2 της Hartridge, πλήρως εξοπλισμένα για παντός τύπου αντλίες: περιστροφικές VP, UIS (Unit Injector System), Common Rail και PLD. Στο χώρο του δοκιμαστηρίου υπάρχει ηλεκτρολόγος, για την διεξαγωγή ηλεκτρολογικού ελέγχου στα ηλεκτρονικά συστήματα του κινητήρα.

​Στη γκάμα των προϊόντων της ΠΕΑΚ DIESEL CENTER θα βρείτε συστήματα Common Rail, αντλίες ανακατασκευής, εμβολοφόρες αντλίες, μπεκ, περιστροφικές αντλίες, γνήσια ανταλλακτικά, τουρμπίνες, φίλτρα καύσιμου, φίλτρα αέρος και αναλυτές καυσαερίων Bosch για έκδοση Κ.Ε.Κ.

Το δοκιμαστήριο αντλιών ΠΕΑΚ DIESEL CENTER στεγάζεται σε ένα σύγχρονο κτιριακό συγκρότημα 1.500 τ.μ, πλήρως ανακαινισμένο, με χώρους αναμονής πελατών, αίθουσα λογιστηρίου, εργαστήρια και συνεργείο αυτοκινήτων. Επίσης, διαθέτει αποθήκη 500 τ.μ., με μεγάλη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών για όλες τις μάρκες και τύπους κινητήρων diesel.

Κατέχει κορυφαία θέση στην αγορά στους τομείς ελέγχου συστημάτων και επισκευής εξαρτημάτων. Το άρτια εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό του αποτελείται από 20 άτομα.

Τα τελευταία χρόνια, ανταποκρινόμενοι στις προκλήσεις των καιρών, έχουμε διατηρήσει τις τιμές στα ίδια επίπεδα. Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι η παράδοση του οχήματος του πελάτη, στο χρόνο που έχουμε προβλέψει και με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, πιστεύουμε ότι η συνεργασία με την ΠΕΑΚ θα μπορούσε να είναι ωφέλιμη στους πελάτες. Χάρη στην τεχνογνωσία μας, μπορούμε να καλύψουμε το κενό στον τομέα Diesel Turbo Service, σ' ένα χώρο που απαιτείται πλήρης ενημέρωση, γνώση και εμπειρία, τρία στοιχεία που εμείς, σίγουρα, διαθέτουμε.